Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
W tym temacie możecie rozmawiać o wspanialej grze, którą jest Terraria! Jeżeli ktoś z was ma tą grę, chce się czymś pochwalić, śmiało! Piszcie jakie macie sety, bronie, ogólnie, wszystko co chcecie, byleby na temat.
Ja mam Mythril Set, ale jako takie ubranko używam . Udało mi się stworzyć najlepszy miecz Excalibur, z "przydomkiem" Legendarny. Używam Hamdrax`a i Demon Wings. Ogólnie to nawet dobre mam itemki, mam nadzieję, że chociaż niektórzy nazywają Terrarię "Klonem Minecraft`a", to znajdzie się kilka osób, które chętnie w nią grają.
P.S. Z tego co wiem, to Darnok gra w Terrarię, a wy?
No gram ale rzadko i co najwyżej mogę się pochwalic 20 sztabkami copper czy jak to się tam pisze. Na multi na pewno nie zagram bo mam lagi, obojętne kto hostuje. Terraria tak bardzo mnie nie kręci
Edit: A co mi tam, włączę sobie terrarię i czegoś poszukam
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum