Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
7 kolejek to sporo i z doświadczenia podpowiem, że lepiej nie...
Lepiej podzielić na dwie grupy. Każdy zagra przynajmniej 3x a później po 2 osoby z każdej grupy zagrają play-offy Półfinał, mecz o 3 miejsce i finał. Nawet jak ktoś jeszcze się zgłosi to jedna grupa będzie mogła mieć więcej ludzi i nie będzie problemu z nie parzystą liczbą graczy.
Gra w: życie
Wiek: 29 Posty: 652 Skąd: Nowy Sącz Medale: 1 (Więcej...)
Wysłany: 13 Kwiecień 12, 16:27
Chodzi mi o to, że w 1 grupie mogą się znaleźć sami mocni gracze, a w drugiej słabsi i wtedy jest to niesprawiedliwe Ale w sumie zastosujemy ten system, Siwy już robi losowanie
Żeby nie wyjść na łgarza, czekamy na zapisy do 21, tak, jak napisałem . Kilka minut po 21 założę nowy temat z wylosowanymi grupami, gdzie będzie się zgłaszać wyniki i, gdzie będą one przeze mnie wypisane w pierwszym poście .
[ Dodano: 13 Kwiecień 12, 16:41 ]
Aha, mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko wnioskowi Taya, żebyśmy byli w osobnych grupach?
Jest i on! W takim razie jedna grupa będzie miała do rozegrania więcej meczy, bo będzie pięciu szachistów. No chyba, że ktoś się jeszcze dopisze, ale wątpię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum