Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Witajcie! W tym temacie piszemy o grach w które gracie. Ja na razie gram w Super Meat Boy ( ), Battlefield Heroes, Team Fortress 2, BIT.TRIP RUNNER, Minecraft mi się przejadł.
P.S. Kiedy będę grał w coś nowego to napiszę, wy też tak możecie.
Gra w: Żadne
Wysłany: 18 Grudzień 11, 14:07
Ja gram teraz w Brothers in Arms Road to Hill i Earned in Blood, Medievala II, cs 1.6, Fifa 12, Nba 2k11, International volleyball 2010. To by było na tyle. ;D
_________________ W naszych żyłach Rap płynie non-stop, non-stop
w naszych sercach prawdziwy Hip-Hop, Hip-Hop!
Wysłany: 18 Grudzień 11, 20:41 Re: W co teraz gracie?
Erek napisał/a:
Ja na razie gram w Super Meat Boy ( )
Świetne soundtracki są z tego
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Ja nie dawno zacząłem World of Warcraft: Wrath of the Lich King (DK lvl 64), przedtem w Diablo II: Lord of Destruction, Stronghold: Crusader i Metro 2033.
_________________ I'm Richard the Undead Warlock, Master of Magma, Chief Warlock of the Broders of Darkness, Lord of the Thirteen Hells, Master of Bones, Master of Fire, Emporor of the Black, Lord of the Undead and the Mayor of the little village up the coast.
Spilnter Cell Chaos Theory, Splinter Cell Pandora Tommorow, Super Meat Boy, Terraria, Dark Orbit, Plemiona, HOM&M3, HOM&M4, Minecraft (Z modami, bo bez to nie ma za dużo co robic), Call Of Duty MW3, Devil May Cry 4, UFO: Enemy Unknown (Gra z 1994 roku, ale szczerze polecam, wktrótce XCOM: Enemy Unknown (wznowienie serii ) )
Pogrubione są gry włączane najczęściej
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
A tak na temat. Grywam w Call of Duty wraz z dodatkiem United Offensive (misja 2, ponieważ są one trochę długie ) Minecraft, oczywiście! Battlefield Heroes, no i jeszcze w Team Fortress 2 niekiedy zagram. No i jeszcze udało mi się zdobyć kod na betę Brick-Force! Ta gra jest świetna. ( Polecam. ******* *******)
Kamil, jak grasz w multi COD`a to na jakich serwerach? Chętnie zagram z tobą.
Tay, co TO jest?!
[ Dodano: 11-03-12, 23:13 ]
DarnokOk napisał/a:
Terraria
Grasz na jakiś serwerach itp., bo ja mam Terrarię na Steam`ie i mógłbym zagrać. Jakbyś chciał to skontaktuj się na PW i Ci podam mój nick na Steam.
Kamil, jak grasz w multi COD`a to na jakich serwerach? Chętnie zagram z tobą.
W united offensive na LMT Server Public i na CAG Public Base , ale w szczególności ten drugi.Ten tryb base polega na wysadzeniu baz przeciwnika mając do dyspozycji czołgi bazooki ładunki wybuchowe itp.Mozną też jeździc jeepem ( jedna osoba prowadzi a druga strzela ) A w coda 1 na WNKS servers choc ostatnio sie troche pokłóciłem z adminem i nie wiem czy długo tam jeszcze będe grał .
A jak masz problem z przejsciem którejś z misji w uo to pisz bo przeszedłem to chyba z 5 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum