Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 29 Październik 11, 10:38 Misja ekonomiczna - problem z 1 ruiną!?
Czy ktoś miał może podobny problem? W misji ekonomicznej - tam gdzie niszczymy wilki i ruiny - nie można zniszczyć jednej ruiny ;/ Kursor zamienia się w mieczyk ale niestety rycerzyki stoją jak kołki. To porażka w grze za takie pieniądze i z taką renomą ...
Gra w: Stronghold i Stronghold Crusader
Wysłany: 29 Październik 11, 12:15
Niestety Stronghold3 jest straaaasznie niedopracowany ;/
Wymienić pare przykładów:
-jednostki "zamarzają" w jednym miejscu
-nie ma sensu budować jedzenia bo i tak się nie wyrobisz( 3 jabłonki nie ogarniają 14 chłopów)
-nie działają te bitwy (historyczne bodajże)
Niestety albo poczekasz na patche albo wyrzucasz gre do kosza.
Tak im więcej prób grania tym więcej rozczarowań - dla miłośników Twierdzy I a nawet Legendy ... Twierdza 3 to chyba szczyt rozczarowania ;( NIE MA SENSU KUPOWAĆ - ja to zrobiłem i żałuję
Ja ta misję przeszedłem normalnie może nie atakujesz włócznikami tylko łucznikami łucznicy też mi stali i nic nie robili. Obecnie jestem w misji 5 to jest dopiero hardcore misja na czas z mnichami.
Gra w: SHC, SH 2 Deluxe, SH1, SHC Extreme, SHC3
Wysłany: 1 Listopad 11, 14:34
Z mnichami? Chodzi Ci o ten obóz co musisz zniszczyć żeby pielgrzymki dochodziły do miasta? Czy o tą gdzie sciagasz sie z biskupem o zebranie 5000tys złota?
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 1 Listopad 11, 19:44, w całości zmieniany 1 raz
Witam.nie tylko w ekonomicznej skopali , ja gram w 11 misję militarną i po prostu nie ma trebuszu a powinien być..Jest to oblężenie i jest na to chyba ze 4 minuty a bez trebuszu można sie podrapać..więc albo patche albo szkoda nerwów..
[ Dodano: 18 Luty 12, 22:37 ]
co to jest za chora gra mi też ci debile nie chcą rozbić tych ruin..
Niestety Stronghold3 jest straaaasznie niedopracowany ;/
Wymienić pare przykładów:
-jednostki "zamarzają" w jednym miejscu
-nie ma sensu budować jedzenia bo i tak się nie wyrobisz( 3 jabłonki nie ogarniają 14 chłopów)
-nie działają te bitwy (historyczne bodajże)
Niestety albo poczekasz na patche albo wyrzucasz gre do kosza.
jak by mój kolega u którego gram w twierdzę 3 miał takie podejście jak ty...oglądał bym gameplaye albo wyjął bym twierdzę z jego kosza i miał bym ją u siebie
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum