Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 26 Styczeń 09, 19:18 Re: Walki graczy początkująych
Kuszlyk napisał/a:
Chciałbym założyc temat, w którym mierzą się amatorzy (gracze początkowi) w Stronghold Crusader (Twierdza Krzyżowiec).
Jeżeli jakiś nie zbyt mocny gracz chciałby się ze mną zmierzyć, bo ja też zbyt silny nie jestem to niech piszą w tym dziale (ten dział nie jest dla profesjonalistów i doświadczonych graczy).
Zapraszam do odpisywania!!!!
Poprawiłem nazwę tematu i dział
-Odyn
Tutaj wychodzą wasze błędy.. lepiej zagrać z kimś pro i ostać w dupe 30 razy niż wygrać z newbie i grać tak samo...
_________________ Team Poland
" I Kiedy Wróg Poszedł Do Nieba, Ja Zostałem W Piekle"
Ale może oni nie chcą grać z lepszymi od siebie bo się wstydzą =]
Niech troszkę pograją ze sobą, gdy już będą chcieli to zagrają z Pro..
Eh.. widze że moge sobie przez bite 2 lata strzępić język...
Na multi są ludzie którzy grają 8 - słownie osiem lat z rownymi sobie
przychodze ja grając 2 i pół roku i rozwalam jego + 3 kolegów? dlaczego?
Bo ja zawsze chciałem być i grać w towarzystwie pro i dążyłem do tego, stagnacja równa się cofaniu a nie warto, warto iść do przodu bo gra jest coraz lepsza
_________________ Team Poland
" I Kiedy Wróg Poszedł Do Nieba, Ja Zostałem W Piekle"
Wiem że dzięki graniu z pro pniemy się w górę ale cóż poradzisz wstydzą się i tyle będą pewniejsi siebie to zagrają z lepszymi, Ja sam nie gram z pro bo pewnie zostałbym zbesztany przez nich mimo że też gram w Cruska 2 lata z haczykiem.
Gra w: SH1,SHC
Wysłany: 28 Styczeń 09, 10:59
A ja się nie boje tego, że zostanę zmieszany z błotem.Dzięki temu mogę wyciągnąć wnioski co robię źle i mogę to naprawić.Po za tym grając z pro może nam coś doradzić podpowiedzieć i skorygować nasze błędy.
_________________ Głowa bez pamięci to Twierdza bez garnizonu.
Napoleon Bonaparte
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum