Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: stronghold, stronghold 2 deluxe, stronghold 3
Wysłany: 30 Październik 11, 13:09 Steam-Błąd "W tej chwili gra jest nie dostępna ..."
Hej witam wszystkich forumowiczów
Otóż mam taki problem przedwczoraj kupiłem w empiku Stronghold a 3 ,a wczoraj aktywowałem go na steam ie i dostałem 1 część tej zarąbistej gierki . Ale nie o to tu chodzi chodzi mi o ,że za każdym razem gdy próbuje uruchomić Stronghold a 3 to wyskakuje taki komunikat : "W tej chwili gra jest nie dostępna.Spróbuj ponownie za jakiś czas". I tak ciągle od wczoraj nie wiem co zrobić czy wy też coś takiego mieliście ?? Macie jakieś pomysły co zrobić żebym mógł go uruchomić ??
Miałem dokładnie ten sam problem! Musisz wyłączyć system antywirusowy i zainstalować ponownie grę! i będziesz musiał wyłączać go za każdym razem gdy będziesz chciał pograć ; p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum