Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: SH Deluxe, SHC, Sh Deluxe 2, SH Legends
Wysłany: 7 Październik 11, 18:25
Ostateczna (mam nadzieje) data premiery Twierdzy 3 to 25 października. Pisało na CD-Action i niby nowy trailer, ale ja go gdzieś widziałem http://www.cdaction.pl/ne...iery-wideo.html
Też myślę, że to niestety nie będzie zbyt udana gra. Grafika prezentuje się dość słabo, wszystko to rzeczywiście zbyt podobne do SH2. Jeszcze do tego dowiedziałem się, że nie będzie możliwości kupowania najemników. Mam jedynie nadzieję, że wezmą się zaraz po SH3 do roboty i zrobią naprawdę dobrego Crusader'a 2.
Marketing gry stoi na dość niskim poziomie. Zrobili parę filmików, które prezentują tylko przeciętną grafikę, screenów jest bardzo mało. Z zagraniem w nowego Strongholda wcale się nie śpieszę, zagram może dopiero w następnym roku.
Z tego co widziałem po ostatnich postach na forum to widzę, że większość fanów Strongholda jest zawiedzona przez firmę Firefly. Mam nadzieje, że Firefly nas zaskoczy czymś czego nie pokazali, nie powiedzieli.
Przede wszystkim nie ma trybu Skirmish.... ; ogółem nie jest źle z grafiką ale mam lapka 3 letniego więc gram na niskich detalach. W kampanii na razie militarna część 3 pierwsze misje...prosto i schludnie i jakby czegoś jednak mi brakowało...oprawy muzycznej podczas gry...i nie wiem czego jeszcze...ale szkoda tego skirmisha;/;/ Może dodadzą później, oby.
Mam też kilka ssów z otwarcia edycji kolekcjonerskiej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum