Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Witam.
Piszę ten temat w tym dziale bo nie wiem gdzie ten temat umieścić ( jak w złym dziale to proszę go umieścić w odpowiednim dziale). Powracając to treści tematu to od kilku tygodni przy włączenia trybu online w hamachi po czasie wyskakuje błąd, że nie może się połączyć i czy śledzić połączenie na [s]bierząco[/s]bieżąco. Do wyboru mamy Ok i Anuluj. Po wybraniu Ok próbuje od nowa się połączyć. I tak w kółko i kółko.
Bardzo proszę o pomoc.
Edycja: Kacper
Ja też nie wiem, gdzie najlepiej by pasował, więc przenoszę do multiplayer, gdyż tutaj o hamachi jest chyba najwięcej.
K.
_________________ Me Gusta koty
Ostatnio zmieniony przez Kacper 22 Październik 11, 21:25, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum