Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 12 Październik 11, 17:37 Problem twierdza krzyzowiec multiplayer
Mam problem z graniem w multiplayer przez hamachi.. Problem wygląda następująco: gdy podłaczam sie do kolegi ktory zalożyl serwer to wyszukuje mi go normalnie a gdy probuje sie do niego dołaczyc to zacina mi sie gra i wywala mnie do pulpitu. Niewiem co jest bo za pierwszym razem udalo sie normalnie dołaczyc do niego a potem juz lipa ... Mam windowsa xp i 7 . Na tym i na tym jest ten sam bład .
Bardzo prosze o pomoc...
1.Ściągasz.
2.Instalujesz.
3.Zakładasz konto (w polu Invite code nic nie piszesz).
4. Wchodzisz na e-maila i aktywujesz konto.
5. Tworzysz rooma (lub twój kolega).
6.Czekasz na kolegę lub [s]dołanczasz[/s]dołączasz do roomu.
Garść informacji ogólnych:
- Można grać z ludźmi z całego świata
- Można ustalić liczbę maksymalną graczy, nazwę, hasło (do gry prywatnej), w roomie.
- Można w każdej chwili zmienić nick.
W GameRanger porozumiewamy się w języku angelskim.
- i wiele więcej opcji
Edycja: Kacper
Ostatnio zmieniony przez Kacper 13 Październik 11, 17:46, w całości zmieniany 1 raz
Gra w: Stronghold Crusader v1.1
Wysłany: 13 Październik 11, 16:44
Jeżeli masz router to powinieneś przekierować porty, ponieważ możesz mieć przez to problemy z połączeniem z niekótrymi graczami (jeżeli widzisz czyiś nick kursywą, to znaczy że się z nim nie połączysz)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum