Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Sh1,ShC,minecraft
Wysłany: 1 Październik 11, 13:03 [mapa] Mapy by Skrytywcieniu
Od jakiegoś czasu nie mam co robić więc z nudów zacząłem kreować sobie mapki.
Będę w tym temacie pokazywać nad czym aktualnie pracuje lub gotowe już prace.
Smocza dolina: ładne [s]ułorzenie[/s] ułożenie terenu, nierealistyczna rzeka w [s]krztałcie[/s] kształcie smoka ( typowy sztuczny zbiornik ale ładny ) za mało drzew, troche pusto tam. Mogłeś zrobić gdzieś jakiś lasek.
Edycja: Kacper
_________________ Me Gusta koty
Ostatnio zmieniony przez Kacper 3 Październik 11, 21:11, w całości zmieniany 1 raz
Gra w: Sh1,ShC,minecraft
Wysłany: 4 Październik 11, 18:33
wiesz mroczny ja też nie jestem "pro".Ja jestem taki trochę amator ale trochę jednak się na czymś znam ,ale mi się nie chcę po prostu pisać i to ukazać w jakikolwiek sposób -,-
Druga mapka: jest o wiele bardziej realistyczna niż poprzednia. Według mnie jest bez wad.
PS Lubię koty.
Mapa jest realistyczna, tzn. że dobrze odwzorowuje rzeczywistość. Jeśli coś istnieje lub ma szansę się wydarzyć - wtedy mówimy, że jest realne (np. stworzenie przez Firefly dobrej gry komputerowej. ). I taka drobna uwaga - Post Scriptum piszemy skrótem zawsze "PS", inne formy, choć popularne, są błędne. Pozdrawiam, Crux
_________________ Me Gusta koty
Ostatnio zmieniony przez Crux 31 Październik 11, 18:59, w całości zmieniany 1 raz
Wskazówki:
*wykorzystuj wszystkie jednostki przed zamkiem do zatrzymywania wrogich jednostek z dala od murów.
*przegrupuj jednostki z górskich dróg pod zamek, aby nie poszły "na pożarcie"
*zbuduj smolne rowy z rozwagą, gdyż twoje jednostki mogą się spalić razem z nią.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum