Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
więc proszę nie dawać takich odpowiedzi jak[quote:="adi142"]omg tą stronę prawie każdy zna, a zmiane klimatu wykonałem także ja, jest ona trochę bardziej dopracowana...[/quote:]
jak ktoś tak jeszcze zrobi to umm?? eee?? yyy? powiem yyy? KACPROWI!
Dodano: 6 Wrzesień 11, 16:34
[quote:="adi142"]omg tą stronę prawie każdy zna, a zmiane klimatu wykonałem także ja, jest ona trochę bardziej dopracowana...[/quote:]
_________________ Jestem Wąż! Wielki Wąż! zara cie ugryze i bedzie po tobie >:)
omg tą stronę prawie każdy zna, a zmiane klimatu wykonałem także ja, jest ona trochę bardziej dopracowana...
jak ktoś tak jeszcze zrobi to umm?? eee?? yyy? powiem yyy? KACPROWI!
Dodano: 6 Wrzesień 11, 16:34
adi142 napisał/a:
omg tą stronę prawie każdy zna, a zmiane klimatu wykonałem także ja, jest ona trochę bardziej dopracowana...
Dziecko, najpierw sam przeczytaj regulamin i zacznij pisać z sensem a później baw się w zgłaszanie postów...
Nie wiem jak reszta użytkowników, ale ja ostatnimi czasy czytając niektóre posty zrobiłem już tyle facePALM'ów, że się kokosy zaczęły turlać po pokoju...
Bordinio wraca w czwartek, to może będzie mu się chciało tłumaczyć tobie "co tu jest be a czego nie wolno" (a jest w tym dobry ), mi się nie chce i też nie od tego tu jestem.
BTW zarobić dwa warny w tak krótkim czasie to chyba rekord. Wpisz sobie w google "warn forum" i poczytaj co to jest.
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum