Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 5 Wrzesień 11, 20:23 Kolejna rekrutacja do Teamu
Witam wszystkich przybyłych. Jak może zauważyliście, Team zmienił nieco priorytety. Mod LOTR, nad którym pracował dotąd Nidor & Jeszcze Ktoś(sry, że bez nicków) jest teraz naszym projektem i zamierzamy w końcu coś opublikować. Nie będę się tu użalał, jak to wszyscy po kolei olewali poszczególne projekty - mamy po prostu nadzieję na lepsze powodzenie tym razem. Jako że z poprzedniego składu ostały się może 3 osoby, bez wątpienia potrzebujemy jeszcze kogoś do pomocy, a mianowicie:
-mapmakerów(kryterium - umiejętność tworzenia ładnych map. Nie, nie znajomość jakichś elitarnych tricków, posiadanie genialnych pomysłów na zamki, przejście gry na poziomie najtrudniejszym. Po prostu ładne mapy.)
-kogoś, kto jest w stanie wszystkie elementy gry poskładać tak, aby potem wszystko wyglądało jak mod i - uwaga - działało. Nie spodziewam się żadnych tłumów, pewnie będziemy musieli to składać jako amatorzy, ale co tam, nie szkodzi zapytać.
-wybitnego pisarza i znawcy Tolkienowskiego uniwersum. W praktyce może być ktoś, kto przeczytał te wszystkie LOTR-y itd oraz nie ma większych problemów z zapisaniem poprawnie(stylistycznie) zdania.
Proszę pisać w tym temacie, najlepiej od razu jak się zdecydujecie. Najprawdopodobniej w tą niedzielę zamykamy całe przygotowania i bierzemy się poważnie do roboty.
Aha, jeszcze jedno. Jeśli "no w sumie nie umiem robić map, na komputerach się nie znam, a Władca Pierścieni to fajna książka, przeczytałem streszczenie bo miałem ją jako lekturę; ale za to mogę testować!", odpuść sobie.
Gra w: wszystko i nic
Wysłany: 5 Wrzesień 11, 20:30
Być może potrafiłbym zrobić instalkę moda, choć pewien nie jestem. W sumie na 100% byłbym w stanie ją zrobić no, ale taką prymitywniejszą bo z wszystkimi gm itp. , ale może udałaby mi się dobra instalka. Przy odrobinie czasu mógłbym być skryptorem (mnichem od pisania). Tylko nie jestem pewny czy chcę do Was dołączyć.
Gra w: życie
Wiek: 29 Posty: 652 Skąd: Nowy Sącz Medale: 1 (Więcej...)
Wysłany: 5 Wrzesień 11, 21:10
Lord Smerf napisał/a:
-wybitnego pisarza i znawcy Tolkienowskiego uniwersum. W praktyce może być ktoś, kto przeczytał te wszystkie LOTR-y itd oraz nie ma większych problemów z zapisaniem poprawnie(stylistycznie) zdania.
Wybitny to może nie jestem, ale myślę, że piszę w miarę dobrze. Jak chodzi o Śródziemie to znam je bardzo dobrze, samego Władcę przeczytałem około 10 razy, a czytałem także Simarilion, czy Dzieci Hurina. Mógłbym się przyłączyć, jeśli nie macie nic przeciwko.
W sumie być może bym się przyłączył do Teamu, o ile mnie przyjmiecie ofc. Plan lekcji mam dość lajtowy, więc czasu powinno być więcej niż w poprzednim roku szkolnym . Oczywiście myślę o stanowisku mapmakera.
Btw. Będziecie robić coś oprócz tego LOTRowskiego moda?
Dodam, że bardzo lubię twórczość Tolkiena. "Władcę Pierścieni" przeczytałem 2 razy, 2 razy "Hobbita", raz "Silmarillion" i wybrane teksty z "Niedokończonych opowieści".
Siwy, oczywiście będzie też coś innego. Na pewno nie będziemy się za to brać przed skończeniem obecnego projektu, ale nie zamierzamy poprzestać na jednej kampanii.
Tay, to powrotu do zdrowia życzę. A jak na razie niczego konkretnego nie wystawiamy, póki co będzie porządkowanie naszego podforum, testowanie już powstałych map i tworzenie nowych - odprawy można dodać w każdym momencie.
Gra w: Sh1.SHC
Wysłany: 7 Wrzesień 11, 22:24
Ja też chętnie dołączę. Mam nadzieję, że skończymy tego moda, jak już zaczeliśmy. Niedługo wyślę wam wszystko co z Nidorem zrobiliśmy. Jakby Tay'a nie było mogę go zastępować, lub pomagać. Jestem dostępny w sobotę, niedzielę, niektóre dni tygodnia.
_________________ Czas leci, czas leci...
Innymi słowy do roboty...
Ech.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum