Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: wszystko i nic
Wysłany: 4 Wrzesień 11, 21:27 Forum o Tolkienie
Witam!
Moje kolejne podejście do stworzenia forum o tolkienie.
Trzy pierwsze osoby, które się zarejestrują i napiszą do mnie pw zostaną moderatorami.
Forum jest w trakcie tworzenia.
Gdzieś już było takie forum Twojego autorstwa i .... Nic. Upadło
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Wysłany: 5 Wrzesień 11, 15:12
Upadło, bo zrobiłem błąd językowy w nazwie uważając, że tak będzie lepiej niż np. srodziemienet.fora.pl. Zachęcam do zarejestrowania.
Jak chcesz to Też możesz zostać modem (Jak kiedyś).
Wysłany: 4 Luty 12, 23:11
Witam! Długo mnie nie było jednak chciałbym reaktywować forum o tolkienie. Pierwsze się udało(prawie) więc to też się może udać. Apeluję o rejestrację do wszystkich użytkowników tego forum. Z góry dzienks.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum