Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Jak pewnie zauważyliście, dużo się zmieniło. Znika kolorek, porzucamy dotychczasowe projekty, zbieramy mapy, które jeszcze ocalały. Zbieramy je w jednego zip'a czy innego rar'a, wstawiamy w Edytorze.
Czym się więc teraz zajmujemy? Otóż dołącza do nas Nidor, a jego projekt jest odtąd naszym projektem.
Teraz oczekuję od wszystkich, którzy dotychczas byli w to zamieszani deklaracji - chcecie dalej tu być czy nie. Piszcie w tym temacie, jak najszybciej. Czas jest do, hm, tydzień po rozpoczęciu roku szkolnego(niektórzy mogą jeszcze być na wakacjach). Piszcie od razu, jaką rolę chcecie zajmować. Poniżej spis:
Mapmakerzy:
-Nidor
-
-
-
-
Testerzy:
-Lord Smerf
-Threeth
-
-
-
Dusza poetycka:
-
Tłumaczenia(jeśli będziemy cokolwiek wstawiać na anglojęzyczne strony):
-Lord Smerf
Techniczna strona:
-
-
Tutaj bardzo ważna sprawa. Jeśli nie czujecie się na siłach, nie zostawajcie. Naprawdę, to nie pomaga - chcemy wiedzieć, na czym stoimy. Jeśli nie będziesz mógł się udzielać, wolę wiedzieć o tym teraz, niż potem wołać o testerów, mapmakerów i innych.
Ostatnio zmieniony przez Lord Smerf 28 Sierpień 11, 21:53, w całości zmieniany 1 raz
Ja zostaję, nie jako mapmaker. Wolałbym być testerem, ale nie wiem czy będę miał czas na ocenienie mapek(i czy mój laptop je uciągnie ), ew. będę służył dobra radą w sprawię tworzenia map i wyrażał opinie na temat jakichś pomysłów.
Gra w: Żadne
Wysłany: 29 Sierpień 11, 07:39
Ja bym wolał zostać jako tester. Na pewno bym nie zrobił takich zamków np. jak Nidor Minas Tirit (czy jakoś tak). Tylko, że znowu jak będzie 3 testerów na 1 mapmakera to nie wiem czy tak dobrze.
Gra w: SHC
Wysłany: 29 Sierpień 11, 09:14
Hmm... Ja zostaję ale nie wiem na jaką pozycję zapisać...Nigdy nie zrobię takiej mapy jak Nidor... a testerów jest za dużo.. Emm.. mam pytanko ? O co chodzi z tą "duszą poetycką " ?
_________________ Get ready for a nuclear attack. Thousands of tears shed, suffering and pain!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum