Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Znalazłem na tej stronie dosyc ciekwy mod który zmienia klimat pustynny na europejski (tak jak w SH), Przetestowałem ten mod, są w nim błędy w budynkach ale jeżeli ktos jest zainteresowany może pobierać.
Gra w: SH, SHC(wszystkie), SH2 Deluxe
Wysłany: 31 Sierpień 11, 21:04
Zainstaluje grę od nowa i będzie wszystko dobrze.
_________________ Modlitwa jest największą potęgą świata. ks. Franciszek Jordan Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem - Polska jest Polską, a Polak Polakiem. Adam Mickiewicz
Ba...ba....baba bardzo przepraszam troche mnie poniosło ale miałem RIP-a i już się go nie da zainstalować ake tak ...tttt...ak....tak bardzo proszę bo bez Cruska nie wytrzymam a...aa.a.a. na do ...doo..do.do dodatek tworzę moda więc bardz..dzo proszę
ps. STRONGer a tobie działał ten mod?
_________________ Jestem Wąż! Wielki Wąż! zara cie ugryze i bedzie po tobie >:)
PS. To nie moja wina że gra przestała ci działać, powinieneś wiedzieć że ściągając mod czy inne pliki robisz to na własne ryzyko, jeżeli boisz się że mod zepsuje ci grę to poprostu go nie ściągaj, a nie żądaj od userów plików. Co do GM to ci go wkleję ale narazie jestem na komórce.
Wersja poprawiona bez błędów z budynkami i w środowisku. Co więcej gra nie wywala przy ładowaniu. Sam gram na tym modzie i go polecam.
PS: Strongholder123 - Ściągnij wersję poprawioną i zamień pliki w folderze GM i voila! Będzie ci działało.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum