Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Nie! Zostaniesz skucykowany Kamil! Ja jakoś nie słyszałem w moim krótkim życiu o kucykach pony do dziś ( Jak miałem 4 lata to oglądałem Discovery a nie MINI MINI Czy CN ).
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Brak mi słów aby określić tą bajkę... Jedyne co mogę powiedzieć to LOL Trzeba to obejrzeć żeby zrozumieć esencję kucykowania, która na zawsze zmieniła moje życie.
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 24 Sierpień 11, 18:44
Nie no, kolejny opetany No coz, chyba trza sie zabrac znowu za kucyki...
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Rrrraaaaaaaaaatttttttttttuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ludzie co się dzieje w tym i skucykowanym świecie? Kupiłem film i tam zamiast Szykich I wściekłych to tam było kucyki Pony. Obejrzałem początek wyłączyłem i zażądałem zwrotu kasy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum