Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 23 Sierpień 11, 15:34 Ile obecnie masz gier na kompie
Ile macie gier? Pochwalcie się. Ja mam 29. Ktoś mnie pobije?
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Kiedyś np. miałem 67 gier i prawie cały pulpit był zawalony (było więcej gier niż programów). Ale zrobiłem porządek i obecnie jest dosyc estetycznie
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Nie nie Wszystkie gry są wyrypiste a nie żeby zabic czas jakimś pasjansem:-D Oczywiście we wszystkie nie gram na bieżąco chyba że mnie coś skusi do powrócenia w dawne czasy ( GTA SA, Vice City, Stronghold 1, Castle attack, Bridge Construction Simulator itp. )
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 24 Sierpień 11, 17:45
Ja mam cos kolo 20, w tym jednak gram tylko w 3(M&B Warband oraz WarIII FT oraz DiabloII LoD)
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum