Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Twierdza, Twierdza Krucjata, Twierdza 3
Wysłany: 8 Sierpień 11, 17:07
To nie jest wilk...
To wilk:http://www.stronghold3.com/files/downloads/wallpapers/SH3_wall_1600x1200_3.jpg
(Nigdy nie pokazywał się bez zbroi, więc nie było wiadomo jak wygląda )
Co do SH3, cieszę się, że Volpe wrócił, ale będzie mi brakowało Węża, Wieprza i Szczura, polubiłem ich grając w SHC.
Wiecie co?Tak wam szczerze powiem, że jeszcze czas na jakiś super symulator..może kiedyś firefly się połączy z jakąś firmą i zrobią coś takiego.Ale SH to RTS i już nie mogę się doczekać jak będę grał w odświeżoną jedyneczkę.Niech będzie jak chcą twórcy, jedyne co mnie interesuje to data premiery bo aż mi się to SH3 śni po nocach xd.
1.)Co sądzicie o najnowszym gameplay ?
2.)Co was skłania do zagrania w 3 część strongholda ?
3.)"Kiedy wyjdzie Stronghold 3 nie będę wychodził z pokoju ... " - czy to samo będzie z wami ?
4.)Co sądzicie o nowych jednostkach ? (sprawdzą się lepiej czy gorzej)
5.)Czy będzie można spalić wioskę/przedrzeć się pod osłoną nocy ?
Kolejne pytania już wkrótce ! (i to zapewne ostatnie)
1) przeciętne
2) grafika, sceny oblężenia
3) nie, sądzę że każdy ma swoje życie
4) napewno podniesie to grywalność, ale czy będą użyteczne... zobaczymy
5) spalić wioskę napewno, przedrzeć się także
Gra w: SH1, SHCrusader, SH2
Wysłany: 10 Sierpień 11, 17:32
1. Nic konkretnego
2. Wcześniejsze części i dobra zabawa
3. Dziwne pytanie. Zależy od okoliczności, jeśli będzie już szkoła to raczej nie
4. Dopóki nie zagram, nie powiem.
5. To miały być spekulacje, a nie to co FF zapowiedziało.
1. Nie rozumiem pytania, jak komentarze nt. gry mogą wpłynąć na kogoś?
1.) Gameplay fajny! Pokazuje ( według mnie ) piękną grafikę! Podobno będzie kolejny "odcinek"!
2.) Piękna grafika oraz nowy silnik fizyczny!
3.) Nie przesadzajmy... Nikt chyba nie będzie siedział ( tak jak ja ) 24 h na dobę i nie chodził do szkoły!
4.)Nic o tych jednostkach nie słyszalem!
5.) Na 100%, przecież po to jest noc, aby można było robić efektowniejsze ataki! A palić też można!
[ Dodano: 11 Sierpień 11, 13:57 ]
1.) Też nie rozumiem pytania...
Dzisiaj się przyjrzałem temu filmikowi z development diary...i powiem wam, że jestem zniesmaczony :\, nie żebym tu szerzył jakąś niechęć do tej gry ale sami zobaczcie.W jakości HD na pełnym ekranie wszystko widać.Niska rozdzielczość tekstur , dziwna jak dla mnie woda.Lord nie ma hełmu, dwa rodzaje łuczników.Widać wszystko.Niektóre sceny prezentują się świetnie lecz większość jak dla mnie jest fuj , mam nadzieję, że to dlatego iż gra ma np 30% tego co mieć powinna(graficznie).
Gra w: Stronghold Crusader, czekam na Stronghold 3:)
Wysłany: 13 Sierpień 11, 19:01
Po obejrzeniu tej okładki,myślę że to może być wilk. Ma on zbroję,z małą główką wilczka,z tego co pamiętam to w SH1 i SHC miał zbroję. Tu jest bez hełmu,ale z przepaską na oko. Jednak jak wytłumaczyć upadek z wierzy w SH1? Być może ktoś go odnalazł(np wieśniacy z pobliskiej wioski) ledwie żywego i zajęli się nim. Przez długie lata zbierał siły,regenerował swe ciało owszem starzejąc się Gdy już był w pełni sił postanowił zmienić swój wizerunek zakładając ów przepaskę na oko(lub ktoś go zranił w jakimś napadzie). Przypuszczam też że z tą wioskę wziął sobie pod władzę i z czasem przemienił w zamek. Ewentualnie mogło być tak że wieśniacy koronowali go na króla.
To tyle ode mnie, jeśli chodzi o postać z okładki.
Uu, bardzo się na tym zawiodłem. Obracanie budynków, dziwne panele poprzyczepiane wszędzie, tylko nie na dole... Nie wiem, w czym to ma nawiązywać do poprzednich części.
1.) Ujdzie.
2.) Poprzednie części, chcę zobaczyć co będzie w tej .
3.) Nie , ze mną będzie inaczej.
4.)Jednostki, hmm sprawdzą się w miarę dobrze, moim zdaniem.
5.)Tak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum