Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 20 Lipiec 11, 15:11 Poradnik, porady do multiplayer
Zaczynając grę w multiplayerze myślalem, że dam sobie jakoś rade (przeszedłem kampanie na trudnym) ale myliłem się. Większość graczy na początkach gry atakuje łucznikami, zdarzył się raz w którym była równowaga sił, ale to tylko raz. Poradników do Kruska jest bardzo dużo, ale do zwykłego nic nie znalazłem Mógłby mi kto napisac kilka cennych porad tutaj lub na PW? Bardzo proszę.
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 20 Lipiec 11, 18:06, w całości zmieniany 1 raz
Gra w: życie
Wiek: 28 Posty: 652 Skąd: Nowy Sącz Medale: 1 (Więcej...)
Wysłany: 20 Lipiec 11, 15:37
Z tego co widziałem to gra w jedynkę wygląda mniej więcej tak:
- budowa wielu chat drwala
- budowa wielu sadów
- budowa warsztatów łuczarza i zbrojowni
- rekrutacja łuczników
- atak na przeciwnika
Jest chyba taki temat gdzieś na forum;) Poszukaj ;]
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Wily925, -rozśmieszyłeś mnie - muli player , nie wiedziałem że jest coś takiego jak mulący gracz .Ale każdemu się zdarzy , i też jesteś nowy , ale popraw ten błąd bo rzuca się w oczy . Pobierz program GameRanger , bardzo łatwy w obsłudze , łatwiejszy niż Hamachi itp.
@Willy, co masz konkretnie na myśli? Na pewno musisz mieć program GameRanger, znaleźć pokój, po czym wejść w zakładkę "Gra wieloosobowa" w samej grze i wyszukać daną sesję.
@jankes - jasne, ale GR jest chyba najlepszy pod każdym względem.
Bordinio
Ostatnio zmieniony przez Bordinio 30 Sierpień 11, 14:13, w całości zmieniany 3 razy
Może to być obojętnie jaki program do gry, niekoniecznie GameRanger. Może to być Hamachi czy GameSpy Arcade. Poszukaj w necie instrukcji jak się obejść w takich programach, aby grać na multi ;]
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum