Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: wszystko i nic
Wysłany: 11 Sierpień 11, 15:09 Koi The Carp
Aktualnie pracuję nad grą Koi The Carp. Wszystko od programowania po grafikę zrobiłem sam. Niestety przydałby mi się grafik. Jeśli ktoś chętny pisać w tym temacie i pokazać na co was stać.
Gra polegać będzie na zniszczeniu eko systemu i stworzenie z malutkiej rybki wielkiego giganta. Tytułowy Karp Koi w grze spotka m.in. ukleję, okonia czy suma.
Wysłany: 24 Sierpień 11, 17:44
Wstępna data wydania gry datowana na 30.09.2011.
Nie chodzi mi tak do końca o grafika tylko o osobę chętną na to stanowisko, jeśli nie potrafi rysować to znam wiele dobrych kursów itp.
Jeśli jednak ktoś jest chętny niech napisze na pw.
Ciekawa gra. Troche mi przypomina Dino Island. Tam możesz łączyć te giga jaszczury . Możesz je mutować środkami chemicznymi wypuszczać na turnieje itp. A ocena. Bardzo fajna gra się zapowiada .
Wysłany: 25 Sierpień 11, 19:45
Na szczęście grafik się znalazł, lecz nie ujawnię go, aż do wydania pełnej wersji to tyle.
Kurcze wszyscy mnie zostawili i olali, więc prace były przerwane, jednak na dobrą chwilę mogę się pochwalić grafikami plansz, które zrobiłem własnoręcznie:
P.S Na wszystkich oprócz planszy 1 nie ma wodorostów (spokojnie będą).
Uwaga!!! Screeny z rybkami i wodorostami będą o wiele lepsze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum