Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
P.S Czym to nagrywasz i jaką wagę mają te filmiki? Musisz je jakoś konwertować, żeby miało znośną wagę?
Nagrywam Frapsem, ale muszę konwertować VirtualDubem, żeby to miało jakiś normalny rozmiar. Obrabiam programem Sony Vegas 10.0, ponieważ Windows Movie Maker zwiesza mi się, gdy importuję film.
DonKamillo napisał/a:
Kręć, kręć tylko więcej mów, żeby nie było nudno...
Właśnie się zastanawiałem, czy mówić dużo, czy tylko się ograniczyć do najważniejszych rzeczy. Dzięki za radę.
Nowy film... Oczywiście bardzo dobra robota - czasem gubisz się w swoich słowach, ale na szczęście nie tak często, aby to znacząco przeszkadzało. Zastanawia mnie, dlaczego ucięta końcówka filmiku(ograniczenia YT?).
Rady:
-przycisz te dźwięki gry - czasem nie da się zrozumieć, co mówisz, bo skryba w tym samym czasie wygłasza swoją kwestię
-graj agresywniej. Chodzi o to, żebyś budował ekonomię na większą skalę, rekrutował dużą armię - ogólnie kontrolował sytuację na mapie.
Nagrywasz dźwięk w czasie gry, czy po nagraniu filmu komentujesz to, co już nagrałeś i masz na ekranie? W każdym razie czytanie tekstu to chyba przesada... Ciekawiej będzie "na żywo".
Gra w: SH, SHC(wszystkie), SH2 Deluxe
Wysłany: 20 Sierpień 11, 19:58
Co do głosu podczas grania to nie wiem, czy wyjdzie, bo po pierwsze jest dużo cieć (co jest oczywiste, bo po co pokazywać jak się rozbudowujemy itp.) , a po drugie to darmowy Fraps nagrywa tylko 30s., (potem cięcie i od nowa), więc i tak byłyby chwilowe przerwy podczas mówienia.
_________________ Modlitwa jest największą potęgą świata. ks. Franciszek Jordan Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem - Polska jest Polską, a Polak Polakiem. Adam Mickiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum