Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Przy robieniu mapy konkursowej, postawiłem twierdze, a potem skasowałem, bo uznałem, że teraz będzie mi tylko przeszkadzać. No, ale lord został i wymazałem go gumką. Teraz, kiedy stawiam nową twierdze lord się nie rodzi. Przystosowałem już mapę do tego, że jest porażka przy stracie 250 wojska, jednak obniża to grywalność i lepiej by było z lordem. Czy istnieje jakiś sposób na odzyskanie lorda w tej sytuacji? Żeby nie zakładać nowego tematu mam jeszcze drugi problem. Pod koniec robienia krajobrazu postawiłem drzewa, ale później przez kilka dni poprawiłem go burzyłem mury do tricków itd. i pomimo stopowania czasu edytora drzewa zniknęły. Teraz nawet, kiedy wymieniam drzewa na nowe, szybko usychają podasz misji (nie wszystkie wymieniłem, ale z 80% żeby były stare i nowe).
Żeby wywołać lorda jest chyba skrót klawiszowy; niestety nie wiem jaki.
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Dzięki za pomoc, to teraz pozostaje problem z drzewami, co mam zrobić, żeby tak szybko nie usychały podczas gry - wymienić wszystkie? - postawić więcej drwali ?
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Gra w: SH, SHC(wszystkie), SH2 Deluxe
Wysłany: 5 Sierpień 11, 17:17
Tak samo z znikającym lordem był już temat w, którym także było podane rozwiązanie( skrót klawiszowy).
_________________ Modlitwa jest największą potęgą świata. ks. Franciszek Jordan Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem - Polska jest Polską, a Polak Polakiem. Adam Mickiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum