Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 3 Sierpień 11, 21:02 Problem z saves to map
Witam was drodzy użytkownicy.
Mam problem z otwieraniem pliku sav'a w edytorze.Robię to tak.
Odpalam mapkę z edytora i zapisuję.Potem plik blabla.sav przenoszę do folderu maps i zmieniam końcówkę na blabla.map.Nie stety nic się nie dzieję.Proszę was o pomoc ponieważ chcę ukończyć mapę.
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Sprawdź dobrze nazwę blablably i rozszerzenie. Reinstall? Nie wiem, powinno działać. Coś z rozszerzeniem powinno być nie tak ale na screenie wygląda prawidłowo...
Dobra panowie.Rozkminiłem to!Musiałem zmieniać rozszerzenie w winrar xd.Teraz umiem to, umiem zmieniać kolorki, nie spałem całą noc bo robiłem mapę >,<.Teraz mam pytanko.Czy kampanię przedstawić w formie całościowej czyli:
-opisy mapy, misjii, dostępnych surowców, jednostek oraz informacjii fabularnych
czy
-opisy mapy, misjii tak jak zwykle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum