Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Twierdza,Krzyżowiec,Extreme w sumie Warchest
Wysłany: 1 Sierpień 11, 17:26 [przeciwnicy] Nowy przeciwnik
Witajcie!. Jestem świeżo zarejestrowanym użytkownikiem i chciałbym się dowiedzieć czy da się zrobić własnego przeciwnika jak np . Wilk ,Omar,Wezyr itp. i żeby robili takie zamki jak ja zbuduje (niestety szukałem na googlach ale takich tematów nie znalazłem ;/)
Jest program AIV editor dzięki któremu możesz zmienić zamek przeciwnika ale nie możesz zmieniać jednostek, na forum i stronie głównej jest poradnik do tego programu, wystarczy poszukać;-)
Gra w: SH, SHC(wszystkie), SH2 Deluxe
Wysłany: 2 Sierpień 11, 14:32
Haha STRONGer, dobre
_________________ Modlitwa jest największą potęgą świata. ks. Franciszek Jordan Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem - Polska jest Polską, a Polak Polakiem. Adam Mickiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum