Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Witam wszystkich Mam dziwny problem z grą na multi. Bardzo często gdy zabijam wrogiego lorda to gra się wyłącza i pojawia się raport o błędach,czasem dzieje się tak w momencie gdy jednostki walczą. A to nie przypadek bo tam stało się juz ponad 10 razy.Gre reinstalowałem juz kilkanascie razy i dalej to samo
Proszę o pomoc
_________________ ...
Ostatnio zmieniony przez Kacper 30 Lipiec 11, 19:43, w całości zmieniany 1 raz
Jakieś błędy przy instalacji, w kopii gry. Zainstaluj SHC z innego źródła i powinno działać. Jeśli masz oryginalną wersję to masz prawo ściągnąć legalnie np. z warezu.
Tak się zdarza, może jakaś rysa na płycie albo coś i się źle instaluje, z jakimś plikiem problem. Gra jest mała wagowo więc najlepsza opcja to ściągnąć inną kopię i instalować z innego źródła.
Udało mi się rozwiązac problem.Zainstalowałem gre od nowa i działa. Gra wyłączała sie ponieważ pobrałem paczkę map do multi i przez to gra muliła co prowadziło do wyłączania gry.Dzisaj grałem grę prawie 3 godziny praktycznie non stop sieka i błąd nie wyskoczył żaden . Dzieki raz jeszcze i mozna zamknąc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum