Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Miejmy nadzieję że nie będzie tak jak z Diablo III, które miało zostać wydane kilka lat temu, a ja dalej czekam...
_________________ I'm Richard the Undead Warlock, Master of Magma, Chief Warlock of the Broders of Darkness, Lord of the Thirteen Hells, Master of Bones, Master of Fire, Emporor of the Black, Lord of the Undead and the Mayor of the little village up the coast.
Nie pokazują nic nowego... Jeśli chociaż będzie ciekawa, dłuuga kampania, to i tak będzie mi się podobać, ale szczerze - bez znacznego ożywienia to nie osiągnie sukcesu.
Gra w: SH, SHC(wszystkie), SH2 Deluxe
Wysłany: 28 Lipiec 11, 11:59
A wiecie może, czy głosy jednostek będą takie same jak w SH1, SHC, czy może takie jak w SH2, albo kompletnie nowe?
_________________ Modlitwa jest największą potęgą świata. ks. Franciszek Jordan Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem - Polska jest Polską, a Polak Polakiem. Adam Mickiewicz
Gra w: SH, SHC(wszystkie), SH2 Deluxe
Wysłany: 29 Lipiec 11, 12:01
Mam nadzieje, że będą tak samo dobre, albo nawet i lepsze jak w SH 1 i SHC.
_________________ Modlitwa jest największą potęgą świata. ks. Franciszek Jordan Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem - Polska jest Polską, a Polak Polakiem. Adam Mickiewicz
Gra w: Twierdza, Twierdza Krucjata, Twierdza 3
Wysłany: 8 Sierpień 11, 16:23
Z tego co jest napisane na stronie cenegi, będzie dostępna tylko polska wersja kinowa, będzie mi brakowało "Łucznicy w gotowości!" i innych komunikatów
Z tego co jest napisane na stronie cenegi, będzie dostępna tylko polska wersja kinowa, będzie mi brakowało "Łucznicy w gotowości!" i innych komunikatów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum