Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Jak zrobić sojusz w Strognhold 1? Próbowałem edytować mapę multi z ustawionymi sojuszami ale dalej się tłukli, wie ktoś może jak to zrobić, nie chodzi mi o wojska szczura czy węża tylko o te dodatkowe kolory zielony, fioletowy. Pomoże ktoś ??
Z góry dziękuję.
Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale chyba w 1 nie można było mieć sojuszy... Powtarzam, że nie jestem pewien...
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Lokus2345 [Usunięty]
Wysłany: 28 Czerwiec 11, 20:34
Baron Von Rychu napisał/a:
I przez ten brak sojuszy odpada kilka misji które miałem zrobić w swojej kampanii.
W krusku tylko sie da! W zwykłej twierdzy jest jeden tylko sojusz (pomaranczowy, żólty, czerwony, czarny)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum