Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 2 Maj 11, 18:47 Historia Królestwa Polskiego
Siema, ponad rok temu rozpocząłem prace nad paroma mapami do Twierdzy. Tematyka polega nad dziejami Polski od czasów przed chrztem (IX w.) aż do bitwy pod Grunwaldem (XV w.). Puki co wrzucam 5 map, zobaczymy czy się spodobają, jeśli tak to wrzucę kolejne. Misje nie są zbyt trudne - przynajmniej dla mnie. Pliki należy wrzucić do "Maps" w pliku z grą Twierdza. Jeśli wychwycicie jakieś błędy to śmiało pisać - to są pierwsze mapy jakie zrobiłem więc proszę o trochę wyrozumiałości. Miłej gry.
Już poprawiłem linki. Jeśli chodzi o ten podobny temat to zapewniam że to przypadek - te mapy robiłem ponad rok temu, co można zobaczyć po ściągnięciu spoglądając na datę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum