Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Witam wszystkich.Mam pewien problem , otóż chciałem sobie pograć w twierdze deluxe.Niestety nie działa mi instalator , gdy klikam setup to nic się nie dzieje i komputer zaczyna wolno chodzić.Grę mam na oryginalnej płytce.Mógłby mi ktoś pomóc w tej sprawie?
PS.Mam też twierdze krzyżowiec i ten sam problem
EDIT. Już się wszystko wyjaśniło , wystarczyło wyłączyć antywirusa
Problem rozwiązany. Kłódka.
- Warlike
Ostatnio zmieniony przez Warlike 12 Lipiec 11, 10:35, w całości zmieniany 1 raz
Nie chodzi tu o anty virusa.
Czy masz porysowaną płyte ?
A jak , wkładasz plyte , to czy nie otwira sie tobie automaycznie instalacja ?
Poniewaz, w plytach z ,,gazety,, częśto nie owiera sie sama insalajca, tylko trzeba ejsc w moj komputr/twirdza/setup.
Gra w: SH, SHC(wszystkie), SH2 Deluxe
Wysłany: 1 Kwiecień 11, 16:49
Przecież napisał, że jak klikał stepu to mu się nie instalowało i antywirus był temu winny. A wg. mnie auto start po włożeniu płyty jest zbędny i czasami tylko przeszkadza.
_________________ Modlitwa jest największą potęgą świata. ks. Franciszek Jordan Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem - Polska jest Polską, a Polak Polakiem. Adam Mickiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum