Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 31 Marzec 11, 13:04
6/10, nie lubie ruskiej koncowki "ow"
Odrazu powiem, ze moj pelne tytulowanie to: Lowcakur von Hackfleish, pan na Drakenborgu, wladca Moorland etc. A Lowcakur(odmiana, Lowczy Kur) to tai skrocik.
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Wysłany: 31 Marzec 11, 13:26
Kojarzy mi sie z Durielem, ktorego uwielbiam. 9/10
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Wysłany: 31 Marzec 11, 16:20
adriannn napisał/a:
Wkurzający 3/10 Tylko się nie obraź
Juz masz u mnie minus, obrazanie kreatywnosci nie uchodzi plazem...
Ponceriusz, czy dobrze mi sie kojarzy twoj nick, ze starozytnym Rzymem, oraz jakim konsulem?
Wysłany: 31 Marzec 11, 17:04
Bernkow napisał/a:
Ktoś tam napisał ,,Duriel" , moze grałes w grę Diablo 2
Ja jestem fanatykiem Diablo(calej serii, a w szczegolnosci Diablo I, najbardziej statnistyczna i morczna gra wszechczasow). Z niecierpliowscia czekam na trojeczke, lecz boje sie, iz straci sporo na mrocznosci, jest troche za slodka...
to ocenie nick Adrianna
3/10, przerobione imie, nieciekawe.
Wysłany: 31 Marzec 11, 17:56
adi142 napisał/a:
głupie
kolejny ma u mnie minus... No ja nie wiem, co jest glupiego w tym nicku? Moze jest niepowazny, ale na pewno nie jest glupi.
adi142, hmm, co tu oceniac, sktor od prawdopodobnie adriana oraz jakies 142, prawdopodobnie bez znaczenia 3/10
Gra w: SH1 HD, SHC HD, SH2
Wysłany: 1 Kwiecień 11, 17:47
Lowcakur napisał/a:
Ponceriusz, czy dobrze mi sie kojarzy twoj nick, ze starozytnym Rzymem, oraz jakim konsulem?
Nie ;P
Lowcakur, hmmm, wreszcie coś kreatywnego i lepsze niż jakieś "Imię xxx" 9/10. Dotąd tylko "Babcia w kapciach", czy jakoś tak mi się bardziej spodobało.
ps. Co do Diablo, to zdecydowanie wolę Diablo 2 + dodatek do gry ,,Lord of Destruction", jest bardzo dobra fabuła, i ogólnie bardzo mi się podoba. Mam 72 postac (Paladyn) i , Druid (82).
Wysłany: 1 Kwiecień 11, 20:06
zaspamuje, gdzy temat dobry do spamu.
Chyba w jedyneczke dlugo nie grales, nic nie jest tak klimatyczne, jak zabijanie swojej postaci w Diablo II
Dla wyjasnienia, Luczniczka z DI to Krwawa Orlica, Demonolog w Sanktuarium to nasz murzynek , a z wojem walczymy dwa razy, jako z tajemniczym wedrowcem na poczatku 3 aktu oraz na koncu gry jako Diablo. Krysztal wbity w czolo to najlpesza mateda na pokonanie Diablo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum