Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 19 Marzec 11, 14:44 Znowu coś się zepsuło!
Witajcie! Pomóżcie mi bo jak zwykle znowu coś się zepsuło... Nie widać nic tylko niebieski ekran. Wylogowałem się i z powrotem wszedłem do gry i znowu to samo! Macie screen'a:
http://img858.imageshack.us/i/bdkingdoms.png/
Gra w: Crusader, Kingdoms, Extreme
Wysłany: 20 Marzec 11, 19:30
Lol. Chodzi o taki niebieski screen? Wtf wklejasz zdjęcie niebieskiego prostokąta zamiast napisać, że masz niebieski ekran? Rozumiem, że wyrażasz przez to, że nikt nie umie wyborazić sobie niebieskiego pola...
Napisałem że mam niebieski ekran tylko dla pewności wstawiłem jeszcze screena,czy to tak trudno zrozumieć? Z twojej wypowiedzi wnioskuję że nie przeczytałeś dokładnie mojego posta tylko bez zastanowienia piszesz: "lol". To tyle, samo sie naprawiło i już działa.
przepraszam że pytam ale nie chce mi sie roobić nowego tematu
serwer wogóle nie chce mi się ładować
wyskakujje jakieś okinko i nic
"the underlying connection was closed : An unexpacted error occured on a receivee"
tak tam pisze prosze o rozwiązanie mojego problemu
_________________ Ad maiora natus sum - Do wyższych rzeczy zostałem stworzony.
Ciekawe, ilu userom "nie będzie się chciało" przeczytać tak napisanego postu...
_________________ I znowu polski rycerz dumnie
podejmie złotą rękawicę.
Widziałem ją w blaszanej trumnie,
gdzie wróg rozbitą miał przyłbicę.
Gustaw Kodrąb 1941
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum