Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Witam Wszystkich szukam juz od pewnego czasu patch polonizującego Twierdzę Legendy ale nie mogę znaleźć przeszukałem całe googl jak możecie bardzo proszę wyslijcie mi link na gg lub e-maila
A przecinki gdzie?
- Warlike
Ostatnio zmieniony przez Warlike 12 Styczeń 11, 11:09, w całości zmieniany 1 raz
Gra w: Twierdza, krzyżowiec, extrem,Twierdza 2
Wysłany: 13 Styczeń 11, 09:03
jedyny pach polonizujący znalazłem w Twierdza Antologia Plus-PL ale i tak nie ma polskiego dublingu słyszałem pogłoski ze jest nie wszystko jest z polskimi glosami ale jest
Do Legend nie ma , ale ja ściągnąłem spolszczenie Twierdzy 2 (i działa!) od chomika skrzypas_
http://chomikuj.pl/skrzyp...a+do+moich+gier (spolszczenie 99% i pół)
(transfer jest free,wystarczy się zarejestrować)
Spolszczenie nie jest 100%, a specjalne postacie (np. Merlin) nie będą mówiły , ale myślę , że częściowe spolszczenie jest lepsze niż wysłuchiwanie Anglików.
Poprawki - Crux
Ostatnio zmieniony przez Crux 21 Kwiecień 11, 16:52, w całości zmieniany 1 raz
Mam twierdza antologia Plus,którą kupiłem w Empiku, lecz gry są po obcych mi językach(angol i inne) a nie wiem jak zmienić na polski.
Jeśli się nie da możecie mi powiedzieć jak zainstalować to spolszczenie? Ponieważ gdy klikałem autorun a potem zainstaluj patch PL to mi jakiś error wyskakuje.
EDIT: Sorki za głupi post, jestem geniuszem. w opakowaniu była płyta z spolszczeniem....
Patch polonizuje dubbingi postaci gdy do ciebie mówią ale u mnie nie zpolonizował tekstu pierwszej misji pierwszego rozdziału zła (na szczęście połapałem się o co chodzi:D).
_________________ Dziwi cię moje jestestwo?
Nie dziwi mnie to.
Ale jeżeli dziwi cię to że mnie nie dziwi że dziwii cię moje jestestwo.
To mnie to dziwi
A mnie mało rzeczy może zdziwić.
Dziwi cię mój podpis?
Mnie to nie dziwi...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum