Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
chcę zainstalować gameranger'a bo widzę że tu większość używa tego programu. czemu w czasie instalacji ten program domaga się aktywacji jak na maila mi nic nie przychodzi?
Proszę o pomoc
Ostatnio zmieniony przez Kacper 30 Lipiec 11, 12:41, w całości zmieniany 1 raz
Gra w: SH, SHC(wszystkie), SH2 Deluxe
Wysłany: 15 Marzec 11, 17:53
A ja byłem zalogowany na e-mailu (tak się złożyło) i po podaniu e-maila odświeżyłem tylko i już był kod. (poczta na o2)
_________________ Modlitwa jest największą potęgą świata. ks. Franciszek Jordan Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem - Polska jest Polską, a Polak Polakiem. Adam Mickiewicz
Jak chodzi o jakość poczty to ja używam od ponad 5 lat o2.pl i ani razu nie miałem problemów z jakimś linkiem aktywacyjnym. A na GR link przyszedł odrazu tzn po kilkudziesięciu sekundach.
W tym komunikacie kliknij "Continue" i wejdziesz do rooma.
Gra w: We wszystkie
Wysłany: 25 Marzec 11, 13:49
ja też mam problem z tym programem mam go jestem zalogowany wchodzę na serwer
łącze się i gdy mi się ładuje już w grze a jest to SH1 no to lipa bo się ostatnio ładowało 1 godzinę a nie mam nerwów dłużej czekać
_________________ "A poza tym uważam że Kartagine należy zniszczyć"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum