Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Kupiłem oryginalną grę Twierdza 2 Deluxe i nie mogłem zainstalować patcha 1.4.1.Gdy ściągnąłem go z internetu i zainstalowałem przy uruchamianiu gry wyskakuje mi takie okno.Czytałem na innych forach i pisali żeby napisać na e maila tylko nie wiem jak go napisać.
Gra w: Stronghold 2
Wysłany: 3 Marzec 11, 18:02
Przetłumacz ci krok po kroku:
Wchodzisz na maila. Wpisujesz login i hasło. Bierzesz maila do cenegi. Piszesz, że chcesz kod aktywacyjny. Klikasz wyślij. i viola !
Gra w: SH2 multi (okazyjnie)
Wysłany: 3 Marzec 11, 20:23
jest też na stronie cenegi. wpisujesz klucz i wypluwa ci kod. Mam prośbę - ten problem miało już ze 200 osób. czy to tak trudno poszukać sobie odpowiedzi na forum?
Jeśli po zainstalowaniu patcha 1.41 gra wymaga aktywacji (podania klucza).
Należy zainstalować ten patch. Po jego instalacji gra uruchomi się bez konieczności podawania klucza aktywacyjnego.
Cytat:
http://www.download.cenega.pl/download_system/?ID="143[/quote:76a3d17806"]
(Oficjalna łatka od Cenegi)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum