Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Żadne
Wysłany: 20 Luty 11, 16:06
Macie rację... Zachowałem się jak małę i głupie dziecko. Bardzo przepraszam... Nie miałem chyba humoru przez ostatnie dni. Jeszcze raz sorry i dzięki za życzenia oraz pomoc abym nie wyrósł na durnia.
_________________ W naszych żyłach Rap płynie non-stop, non-stop
w naszych sercach prawdziwy Hip-Hop, Hip-Hop!
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 21 Marzec 11, 10:10
Niestety, ale nie będę mógł poprowadzić konkursu. Pytania są już gotowe, ale ja sam się z tym niestety nie wyrobię. Przepraszam zapisanych, sytuacja losowa . Proszę o zamknięcie tematu.
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 21 Marzec 11, 10:35
Moze ja poprowadze konkurs, mam od groma czasu. Jak myslisz? Przeslesz mi pytanka i git.
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum