Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold Kingdoms, Twierdza Legedy
Wysłany: 22 Luty 11, 12:35
Używam ale ich koszt oraz fakt że, atakiem zmiatają też swoich sprawia że, w mojej armi jest ich najwyżej 20 i ich jedynym zadaniem jest rozwalenie przeciwnikowi murów.
_________________ "Ludzie mszczą się za lekkie zniewagi, Za ciężkie nie mogą"
Noiccolo Machiavelli
Częściej wybieram zamek zła, ponieważ są tam ciekawe jednostki jak np. Wilki które łatwo i prędko można wystrzelić do zamku przeciwnika.
Lecz jeśli zależało by mi na tym żeby szybko pokonać przeciwnika to zdecydowanie wybrałbym zamek lodowy ponieważ duża garstka wielkoludów może zmieść wszystko na swojej drodze...
Oczywiście Dietrich Siegfield i Hidebrand - mają przydatne stswory czasami też gram złem a Arturem bardzo rzadko( praktycznie tylko w misjach).
_________________ Dziwi cię moje jestestwo?
Nie dziwi mnie to.
Ale jeżeli dziwi cię to że mnie nie dziwi że dziwii cię moje jestestwo.
To mnie to dziwi
A mnie mało rzeczy może zdziwić.
Dziwi cię mój podpis?
Mnie to nie dziwi...
Oczywiście , że Dietrich ;] Jego Olbrzymy są doskanałe , krasnale też są fajne xD
a lodowe dziewice jeszcze ładniejsze hehe
_________________ Wywalam z tego forum z żalem...żegnajcie i przepraszam za spam itd. nie będę się mścił spamem na ludziach którzy mają rację popiszę tu jeszcze i poczekam na bana...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum