Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 19 Styczeń 11, 19:38 Multi-Wczytywanie stanu gry
Witam mianowicie mam z kolega ta sama wersje z tej samej plyty oryginalnej Twierdza Warchest Crusader. No i gdy gramy opoznienie co prawda jest male ale co chwile sie wczytuje stan gry Non stop. Lacze mam w miare dobre i powylaczane sa zapory u mnie i u kolegii ! W bibliotece tez instalowalismy i tak samo ciagle wczytuje sie stan gry ;/ Masakra.
Mam pytanie co zrobic aby na warchest moglem grac z zwyklym crusaderem ?
Gra w: życie
Wiek: 28 Posty: 652 Skąd: Nowy Sącz Medale: 1 (Więcej...)
Wysłany: 19 Styczeń 11, 19:49
W sensie połączenie zerwane, wysyłanie stanu gry? O to Ci chodzi? Naciścij ALT+T bodajże i pokaże Ci się okienko po prawej stronie i będziesz wiedział czyja wina. Im większa wartość ms tym gorzej. I zmniejsz prędkość gry, to powinno pomóc.
Jeśli podałem zły skrót, to mnie poprawcie, bo dobrze nie pamiętam.
No dobra jednak gralem dzis w zwykla twierdze przez program ten gamgeranger i oczywiscie tez sie tak czesto dzialo.. chyba ja mam lagi wiec jakiego trzeba miec neta zeby w to pograc? 2mega nie wystarcza??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum