Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 14 Styczeń 10, 19:38 [problem] Problem przez Hamachi
Witam.
Dotarlem na Wasze forum bo razem ze znajomymi mamy problem. Probujemy sie polaczyc przez hamachi- wersja twierdzy v1.1, jednak gdy host jest utworzony znajduje mi go klikam dolacz i wyrzuca mnie do poprzedniego menu- tego co sie wybiera ip polaczenie itd. Macie moze jakies sugestie co moze byc tego przyczyna??
Ostatnio zmieniony przez Kacper 30 Lipiec 11, 12:44, w całości zmieniany 1 raz
Gra w: Twierdze deluxe
Wysłany: 20 Styczeń 10, 12:12
ja tez mam małe oytanko. Zanim znalazłam oficjalną stronę gry Stronhold to grałam normalnie. Ale gdy już przeszłam wszystkie 21 misji to gra mi troszkę się znudziła. Znalazłam opcje "tryb wieloosobowy". Czy za takie granie się dodatkowo płaci??
_________________ Mężczyźni mówią, że kobiety są głupie ale przecież my musimy pasować do mężczyzn.
ja tez mam małe oytanko. Zanim znalazłam oficjalną stronę gry Stronhold to grałam normalnie. Ale gdy już przeszłam wszystkie 21 misji to gra mi troszkę się znudziła. Znalazłam opcje "tryb wieloosobowy". Czy za takie granie się dodatkowo płaci??
Wielka litera na początku zdania
pytanko
Stronghold
Jeden wykrzyknik wystarczy
Cześć. Mam problem z graniem z kolegą w multiplayer (przez hamachi). Gdy tylko dołączę, to gra się wyłącza i wyskakuje błąd Stronghold Crusader.exe. Jakiś błąd, ale nie wiem o co chodzi. Proszę o pomoc.
Ostatnio zmieniony przez Kacper 17 Styczeń 11, 18:14, w całości zmieniany 1 raz
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 17 Styczeń 11, 16:54
Zygusie. Zrezygnuj z korzystania Hamachi, poniewaz jest to wielce wadliwy program. Sciagnijcie(razem z kolega) program Game Ranger, ktory nie ma problemow z lacznoscia, rozwiaze wasze problemy.
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Gra w: życie
Wiek: 28 Posty: 652 Skąd: Nowy Sącz Medale: 1 (Więcej...)
Wysłany: 17 Styczeń 11, 19:36
zygus napisał/a:
Ale ja nie umiem postawic server przez game Ranger
[ Dodano: 17 Styczeń 11, 19:35 ]
Ja Bardziej wole Hamhi
Tam nie stawiasz serwera, tylko robisz pokój.
Robi się to tak:
1. Klikasz host w prawym górnym rogu
2. Wybierasz opcje pokoju
3. klikasz OK
4. Czekasz na graczy
5. Dajesz Start
6. Grasz
PS: A fajne to Hamhi, bo nigdy z tego nie korzystałem? xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum