Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 16 Grudzień 08, 15:01 Problemy techniczne
Oto krótka lista problemów jakie miałem .
1) Rejestruję się, a po rejestracji wita mnie biała strona z błędem.
2) Nie dotarł mail aktywacyjny, musiałem kliknąć, żeby wysłał ponownie.
3) Otwarcie prywatnych wiadomości nie jest możliwe .
4) Wg statystyk ostatnio zarejestrowaną osobą jest HolyKing.
Mam więc wątpliwości czy forum zostało poprawnie zainstalowane :]. Pozdrawiam.
Dodatkowo, powinno się skonfigurować wieeele rzeczy . Chociażby nie mogę wstawić tu mojego avatara 90px*90px :].
Sprawdźcie, czy teraz avatary wchodzą. Max wymiary to 160x160px, limit rozmiaru też jest dość wysoko.
Naprawiłem problem z synchronizacją użytkowników rejestrowanych po HolyKing. Mam nadzieję, że teraz nie będzie błędów po zarejestrowaniu nowego użytkownika.
Ostatnio zmieniony przez Odyn 16 Grudzień 08, 19:30, w całości zmieniany 1 raz
Nie da się (w pewnym sensie) oznaczyć wszystkich tematów jako przeczytanych.
Po kliknięciu na ten odnośnik otwierają się białe karty z napisem "If your browser does not support meta redirection please click HERE to be redirected". Po czym w każdej takiej karcie otwiera się nieprzeczytany temat (czyli gdybym miał ze 100 tematów w których mam choćby 1 post nieprzeczytany to mi się tyle kart otworzy).
Jasne, że będę miał wtedy wszystkie posty i tematy przeczytane i się nie na klikam na ich otwieraniu, ale kilkanaście/kilkadziesiąt kart to jest jazda czasem.
_________________ "Bogu duszę,
władcy ciało,
damie serce."
"Oznacz wszystkie posty jako przeczytane" znajduje się na dole, i działa bez zarzutu. Może klikasz, na "Otwórz tematy w oddzielnych kartach" (czy jakoś podobnie)? - przynajmniej JA Cię tak zrozumiałem...
_________________ Nie ma głupich pytań - są tylko głupi ludzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum