Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
No dobra jeśli nie ma nikt to ktoś może założy? Łatwiej będzie szukać pośród znajomych z strony niż na GSA gdzie czasem jak połączysz się z innym ludem lagi mogą występować jak pszczoły przy ulu.. ;/
To ja dam może najpierw..
Nazwa: SHCrusader Multi
Hasło: 123
Ja jestem chętny do gry i to zawsze tylko, dopiero zaczynam przygodę w sieci tak więc byłoby mi bardzo miło jeżeli ktoś by sie odezwał na gg jestem na niewidoq
Jak bedziecie grać z kimś z forum tak samo mogą być lagi.
Ludzie nie wiem jak to powiedzieć delikatniej ale każdy bardziej doświadczony to mówi a wy dalej po swojemu... A więc: zacznijcie myśleć. GSA to program to gry przez internet i jest tak zaprojektowany żeby jak najbardziej ułatwić Wam grę. Beda lagi? Jak widzisz że ktoś ma wysoki ping to z nim nie grasz i tyle. Hamachi to program służący do połączenia ludzi z wewnętrznym IP... ideą programu nie było łączenie ludzi w grupy do gry i dlatego ten program do tego się nie nadaje. GSA ma tyle możliwości że na prawde używanie hamachi (które laguje dodatkowo) jest czymś w rodzaju jechania z Warszawy do Krakowa przez Gdańsk. Mówisz o znajomych z forum... to po co na GSA jest system "buddy" ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum