Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Twierdza Krzyżowiec 2
Wysłany: 2 Styczeń 11, 01:51 Znikajacy banici
Mam pewien problem z banitami na własnych mapach, gdy pojawiają się owi banici to biegną do zamku, problem tkwi w tym że gdy wbiegają na zamek to zamiast się pojawić kolo lorda to czasami znikają, chce się też zapytać czy komuś się to już przytrafiło.
Gra w: Żadne
Wysłany: 2 Styczeń 11, 13:02
Dziwne też tak miałem... Niestety nie wiem o co chodzi, ale wydaję mi się, że coś się skopało przy zmienianiu kolorów. Ja miałem podobnie jak zmieniałem na inny kolor, lecz zamiast znikania banitów, kamieniołom wyglądał inaczej, po prostu stracił tekstury.
Spróbuj zmienić kolor jednostek na domyślny, czyli Ty: nieb., Szczur: Pomarańczowy, Wąż: Żółty... itd.
_________________ W naszych żyłach Rap płynie non-stop, non-stop
w naszych sercach prawdziwy Hip-Hop, Hip-Hop!
Gra w: Twierdza Krzyżowiec 2
Wysłany: 2 Styczeń 11, 13:36
To chyba jednak ten kolor, bo jak miałem niebieski to nigdy się to nie przytrafiło. Koloru nie będę zmieniał po prostu od razu po pojawieniu się łuczników wyśle ich od razu na mury.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum