Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wszyscy zwycięzcy zostali już powieszeni w Hali sławy. Poza tym, na pół roku* otrzymują rangę laureata.
Wiem, że taka nagroda jest skromna, ale mój wkład jest proporcjonalny do zainteresowania konkursem Jeśli kolor nie pasuje, to ustalcie wspólnie jaki ma być i dajcie mi wartość hex na PW lub tutaj.
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 31 Grudzień 10, 13:37
Dziękuję za to odznaczenie. Ta nagroda to misja, którą otrzymałem od moich kumpli, głównie z CP2, toteż muszę teraz się jeszcze bardziej starać . Gratuluję wszystkim odznaczonym, SZCZEGÓLNIE tym, którzy nie głosowali na siebie . (A już w ogóle brawa dla tych, co oddali głos na przeciwnika) Fajny kolor: złoty kojarzy się z pierwszym miejscem, wygraną, etc. Bardzo dobry pomysł .
Ja także dziękuję za to zaszczytne odznaczenie. Nie spodziewałem się nagrody, ale mam nadzieję, że na nią zasłużyłem i że będę miał okazję jeszcze to udowodnić w przyszłości.
Gra w: czasami zrobię mapę na konkurs (SH/ SHC),
Wysłany: 31 Grudzień 10, 18:57
Dzięki wielkie. Szczerze nie myślałem nawet o wygranej, a zwłaszcza w tej kategorii. Może ktoś zasugeruje, jak mogę udowodnić na to, iż zasłużyłem ?
Kolor OK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum