Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Mapa ma rozmiar 300x300, w sam raz na zamek z pobliską wioską i szlakiem handlowym (wkrótce rozpocznę pracę).
W grze będziemy mogli wcielić się w rolę dowódcy garnizonu zamkowego (łucznicy i kilku kuszników) , a naszym zadaniem będzie obrona przed atakami Tatarów (będą to głównie pałkarze i łucznicy, dam też kawalerię w niewielkiej liczbie).
Załogę zmienię na kolor czerwony, a Tatarzy będą czarni.
Podpowiedzi i sugestie mile widziane .
Gra w: Stronghold
Wysłany: 30 Grudzień 10, 15:00
Chciałbym stworzyć całą paczkę z polskimi zamkami, ale przydałaby się pomoc. Jeśli ktoś byłby chętny to proszę się zgłaszać : ) .
W planie są zamki:
- Czersk,
- Chęciny,
- Iłża,
- Ujazd ( zamek Krzyżtopór ),
- Leśna ( zamek Czocha ),
- Jelenia Góra-Sobieszów ( zamek Chojnik ),
- Będzin ( już prawie gotowy ).
Wiem, że to dużo pracy, ale myślę o zrobieniu z tego wielkiej kampanii, która na pewno ucieszy wielu graczy. Chętnych proszę o zgłaszanie się w tym temacie.
Pozdrawiam.
Gra w: Sh1,ShC,minecraft
Wysłany: 30 Grudzień 10, 20:08
Możesz zobaczyć moją kampanię "Obrona Granicy" ,a tu dam Ci screen z jednej misji z tej kampanii:
http://img528.imageshack....21111441592.png
Mogę się zająć zamkiem KrzyżTopór.
Gra w: Stronghold
Wysłany: 30 Grudzień 10, 20:29
Twoje zamki są bardzo ciekawe i ładne, jednak musisz popracować nad krajobrazem. Stosuj więcej błota, kamieni, skał i krzaczków (bez numerka). To wszystko zwiększa atrakcyjność mapy.
Ale Twoja pomoc przyda się, dzięki : )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum