Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 22 Grudzień 10, 20:17 Wesołych Świąt...
Witajcie! Założyłem ten temat, abyśmy mogli sobie złożyć życzenia świąteczne. Zatem chciałbym wszystkim kolegom i całej rzeszy fanów serii Stronghold życzyć wszystkiego najlepszego, zdrowych i pogodnych świąt, a także szczęśliwego Nowego Roku! Z takich konkretów: wyjścia finalnej wersji SH:Kingdoms i szybkiego powstania SH3 .
Ja również podłączam się do życzeń Życzę wam, abyście spędzili te święta jakoś inaczej, abyście dostrzegli to co naprawdę w tym okresie ważne. Przeżyjcie je radośnie i spokojnie, a także odkryjcie na nowo magię świąt. Bądźcie szczęśliwi i dostrzeżcie wartość jaką jest rodzina oraz wartość chwil, spędzonych w jej ciepłym gronie.
A ja wam życzę szczęścia zdrowia i wszelkiej pomyślności , wszelkich sukcesów nie tylko w grach ale i w zyciu prywatnym, wesołych i rodzinnych świąt spędzonych w gronie najbliższych , aby ten nadchodzący 2011 rok był lepszy od mijającego oraz szczęśliwego i udanego sylwestra
Gra w: czasami zrobię mapę na konkurs (SH/ SHC),
Wysłany: 22 Grudzień 10, 21:23
A ja nam wszystkim życzę, żebyśmy ruszyli tyłki na śniegol, sanki etc. No bo ileż można przed kompem... ;P Świeżego karpia, żeby Wam igły z choinki w stopy właziły i najlepszego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum