Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra w: Makao
Wysłany: 6 Lipiec 09, 20:55 Piercing oraz inne formy samookaleczania :P
Czy ktoś się tym interesujecie? Macie kolczyki, tatuaże bądź inne ozdoby na Ciele? ;>
Ja dośc dawno temu złapałem bakcyla na punkcie kolczyków (bez przesady mam jednego xd) oraz tatuażu. Niestety nie mogę zrobic sobie żadnego tatuażu (brak środków finansowych oraz problem z trądzikiem) ale w przyszłości zamierzam sobie wykonac jakiegoś bazgrołka na ciele. Robię to ponieważ chcę wyróżniac się wśród innych ludzi posiadaniem kolczyka bądź tatuażu oraz dlatego iż po prostu to mnie kręci.
A co Wy o tym sądzicie?
Gra w: Makao
Wysłany: 6 Lipiec 09, 21:04
Dlaczego nie? Ja zamierzam akurat iśc w kierunku psychologii. A wyobrażasz sobie psychologa szkolnego który co trzeci dzień jara bucha i ma świetny kontakt z młodzieżą? Bo ja tak. Niestety miałem taki okres w życiu kiedy paliłem.
Tatuaże to ja robie sobie sam z chrupek CheetosXD Ostatecznie nie mam żadnych kolczyków lub "prawdziwych" tatuaży i niezbyt się tym interesuje.
_________________ Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
Ponceriusz temat jak każdy inny, co w nim jest złego, bo nie wiem
Kiedyś zastanawiałem się nad małym tatuażem w kształcie orła legionu rzymskie z podpisem S.P.Q.R bądź Rome. Coś w stylu tej koszulki. Oczywiście tatuaż byłby dużo mniejszy. Może kiedyś zrealizuje swoje marzenie o takim tatuażu Na razie kasę odkładam na co innego.
Co do kolczyków to dla mnie ich noszenie jest nie tylko śmieszne ale wręcz pedalskie.Po prostu żal mi typów którzy mają kolczyki w nosie uchu brwi nie wiem gdzie jeszcze.
NIGDY się w to nie bawiłem i nie będę bawił
Co do tatuaży to już prędzej jednak mają to do siebie że bardzo ciężko jest je usunąc i praktycznie jesteśmy skazani na nie do samej smierci; a więc też jestem na nie
All Filippo napisał/a:
Robię to ponieważ chcę wyróżniac się wśród innych ludzi posiadaniem kolczyka bądź tatuażu oraz dlatego iż po prostu to mnie kręci.
A co Wy o tym sądzicie?
Jest masę innych sposobów w jakimi możemy się wyróżnic z tłumu np fryzura albo ubiór.
Jak kogoś uraziłem to sorry.
Gra w: SHC, SH2 Deluxe
Wysłany: 9 Grudzień 10, 15:58
Mnie nie kręcą ani kolczyki, ani tatuaże. A to dlatego że moim zdaniem koleś z kolczykiem w brwi, uchu, nosie, wędzidełku, sutku lub w czymkolwiek innym, ma jakieś zapędy homoseksualne, albo chce jakoś pokazać w tłumie swoją głupotę i nie widzi lepszego pomysłu. A co do tatuaży to nie mam za wiele, ale bez przesady, nie wiem czy ktoś chciałby wyglądać tak jak ten gość http://fakty.interia.pl/g...jecie,390023,27
_________________ Alanné mba yi woma... wé
Ho tou sondé
Ho ma... yé
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum