Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Hehe moje ,,marzenie'' sie spełniło
Dostałem N9600GT 512 MB. Normalnie full wypas Tera wystarczy zbierać forsę na 2GB Ramu kinghstona 800MHz i NFS: Undercover może chodzić na dużych detalach
Nie miałem żadnego pomysłu na konkretny prezent, bo wszystko co było mi potrzebne sam sobie kupowałem Ale moi rodzice wpadli na bardzo dobry pomysł - poza słodkościami umieścili w paczce własnoręcznie zrobiony talon świąteczny na określoną sumę
Gra w: Sh+SHC
Wysłany: 9 Grudzień 10, 16:53
Predzej od Weinachtsmana A ja nic nie potrzebuje, tylko zbieram kasiorke. Oraz przydal by sie nowy orginalek medievala 2, stara sie zrysowala strasznie.
_________________ One, two Freedy's comming for you... Three, four better lock your door... Five, six grab a crucifix... Seven, eight better stay up late... Nine, ten never sleep again...
Dostawanie kasy na święta jest przykre ;p Wg mnie zabija totalnie magię świąt, która i tak jest mocno osłabiona z powodu tego, że stajemy się coraz starsi. Ja niestety też nie wiem co chciałbym dostać, więc chyba poproszę o ubrania
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader
Wysłany: 11 Grudzień 10, 09:47
Tradycyjnie książki - ew. jakąś starą grę, tak jak ja to lubię. O, może SC Extreme? Ciekaw jestem, jak to wygląda. Moja przygoda ze Strongholdami zakończyła się na "dwójeczce".
_________________ "Crux - półmityczna legenda forum" - Siwy
"...na dłuższą metę nie opłaca się ufać żadnym politykom, zaś w krótkiej perspektywie co najwyżej tym, którzy nie mają nic do stracenia (a póki Crux nie założy nam jakiejś nowej Żelaznej Gwardii, o tych ostatnich możemy tylko pomarzyć)" - Lord Smerf
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum