Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 4 Listopad 10, 17:00 Poszukuję ciekawych modów do SH/SHC
Witam.
Szukam modów do SH i SHC, które dodawały by np. nowe jednostki, budynki, itp. (jeśli można to również magów), nowych przeciwników oraz (o ile to możliwe) usuwały limit jednostek w SHC. Interesowała by mnie także jakaś nowa, ciekawsza kampania do SH.
mody do crusadera (niektóre dają nową muzykę, inne zmieniają budowę zamków przeciwnika (skirmish) no i mapki nowe [czasami też zmieniają wygląd budynków itd.])
P.S. Dzisiaj urodzinki, prosiłbym o życzenia na priv
_________________ Mam tyle lat, a nadal czuję się jak dziecko. I git 🤡
A jakieś usuwające limit krzaków albo dodające trzcinę (do rzek i jezior, ewentualnie inny wygląd bagien)?
Widziałem gdzieś kiedyś mod (czy tam pach) do SHC, mianowicie dodającego kilku nowych przeciwników. Teraz mam kłopot ze znalezieniem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum