Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 29 Październik 10, 15:47 Radiówka - nie moge grac przez neta
Witam, mam problem, mianowicie: mam neta radiowego i wszyscy co mają tego neta mają wspólne ip zewnetrzne. I jak chciałem zagrać w crusadera z kolegą przez neta to mi nie wykrywało jego serva ani na odwrót. Próbowałem wpisywać ip zewnętrzne i wewnętrzne, ale bez skutku. Proszę pomóżcie.
Edycja:Kacper
Ostatnio zmieniony przez Kacper 30 Lipiec 11, 21:15, w całości zmieniany 2 razy
Gra w: Crusader
Wysłany: 30 Październik 10, 22:51
może spróbujcie przez gamerangera? zazwyczaj sprawdza się lepiej niż hamachi, ale nie jestem pewien, czy uda się wam zagrać, jeżeli macie takie samo (czy aby na pewno?) ip...
ok sprobuje. a jesli chodzi o ip to na bank wszyscy co maja ten sam internet co ja (znaczy od tego goscia ) to mają ip zewnętrzne takie samo, a wewnętrzne inne.
[ Dodano: 2 Listopad 10, 12:07 ]
albo nie umiem tego zrobic albo nie działa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum