Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 4 Styczeń 09, 17:30 Są jakieś klany które wezma udział w lidze SHC ?
Witam
Znowu biorę za za organizowanie ligi Poszukuje chętne klany które wezmą udział w zmaganiach oraz osoby która będzie zajmowała się ustalaniem terminów rozgrywek Planuje zrobić to tak że :
Daje komuś możliwość ustawiania terminu rozgrywki na konkretny dzień (poszukiwana chętna i odpowiedzialna osoba nie trzeba znać html ani php)
Wyniki wpisuje lider klanu (prosty formularz) w obydwu klanach tzn będzie tak wpisze pierwszy to drugi ma opcje zaakceptowania jak dobrze wpisał
Typy meczy ustalają liderowi klanów ustalają zasady pojedynku tzn mapa czas ilu graczy czy 1 vs 1 bądz 3 vs 3 to już się ustali
Jako forum ligi proponuje to http://strongholdnet.gry-online.pl bo chyba wszystkie klany są na nim zarejestrowane
Jako że mało jest obecnie klanów do ligi będę również zapisywał klany które niedawno zostały powołane do życia.
Mam nadzieje że znajdą się klany które jeszcze mają ochotę zmierzyć się o mistrza klanów Stronghold Crusader Piszcie (o ile jakieś się znajda) zgłoszenia swoich klanów do ligi w tym temacie.
Pozdrawiam Władek
No dzięki za zainteresowanie tematem
Przydało by się więcej trochę klanów myślę że takie minimum z minimum to 4
Ale może się dozbiera a później jak się rozegra całą ligę to może powstanie parę nowych klanów z których może chociaż parę przetrwa parę miesięcy
Trzeba by jeszcze moderatora ligi wybrać
Święty Zastęp to też nie wiem czy będzie grał bo pamiętam że oni preferują inny styl gry niż ten co występuje w lidze NO cztery to może się uzbiera A co do moderatora to ja osobiście proponuje tą rolę HolyKingowi Jak się zgodzi
Powody:
Kamillo ma szkołe + Treningi + Nauke
Ja mam nauke + sprawy osobiste + treningi + szkołe, nawet jeśli bym chciał nie zdąże tego ogarnąć, więc mam czas jedynie 1-2 h w dzień akurat na ligę.
Klan sitnieje ale na granie w lidze czasu nie znajdziemy, wystawimy drugi skład
_________________ Team Poland
" I Kiedy Wróg Poszedł Do Nieba, Ja Zostałem W Piekle"
Podsumowując jest tak klany które być może zagrają to :
TP II (czyli druga drużyna jeśli dobrze zrozumiałem)
GTW (myślę że nie odmówią )
RJ
DHK (ktoś zarejestrował )
Czyli już prawie są 4 teamy
Trzeba będzie jeszcze ustawić czas rozgrywek tzn czy np raz w tygodniu czy co dwa tygodnie W weekend dodam jeszcze opcje moderatora które będą pokazywać rodzaj pojedynku myślę że będzie 2 vs 2
Co do terminów to wiem że z tym będą na pewno problemy ale trzeba będzie wprowadzić twardą zasadę Jeśli pojedynek ma rozegrać się w dany dzień to nie ma możliwości jego przekładania bo wtedy zacznie robić się zamieszanie.
Jeśli jakiś klan nie może to nich wystawi rezerwę a jak nie to traci pojedynek. No niestety bez twardych zasad się nie obejdzie trzeba będzie jeszcze skompletować paczkę map obowiązujących w lidze muszą to być mapy które dają równe szanse tzn taki sam dostęp do zasobów
Przełóż tą ligę trochę, bo jest turniej noworoczny 2vs2 i będzie się pokrywać... TP 2... nie istnieje taki klan Zdaje mi się, że HK chciał przez to powiedzieć, że będą inni grali...
P.S HK, gramy z Magnatelem w turze 2vs2 więc już jesteśmy zgrani... kandydaci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum