Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Gra mi się podoba, zresztą zbytnio się nie różni od Crusadera, tyle tylko że są nowi przeciwnicy i ten pasek z prawej strony.
Niestety gra strasznie mi zacina gdy na mapie jest ponad 5000 żołnierzy
Ja na jednym komputerze mogę dojść do limitu w Extremie, a na drugim gra zacina mi się od samego włączenia. A na obu komputerach wymagania sprzętowe są spełnione z nadwyżką.
Dzisiaj grałem sobie z kolegą w SCE na dwa komputery. Muszę przyznać, że bitwa na ponad 1000 jednostek może być na prawdę emocjonująca Nawet magiczne moce nie przeszkadzają w grze i wcale nie psują klimatu. Jedyną wadą jest spore spowolnienie gry jak na mapie jest ponad 4k jednostek wojskowych...
Nie jest to gra na dłuższą metę, bo dość szybko się nudzi, ale może dostarczyć sporo zabawy jeśli chce się jakiejś odmiany od zwykłego Crusadera.
Gra w: Stronghold, Stronghold Crusader, SC Extreme
Wysłany: 19 Styczeń 10, 18:48
Extreme mi się bardzo nie spodobał. Te moce, posterunki... wg mnie starają się ciągnąć na siłę Crusadera... Jedyny plus najnowszego Stronga jest taki, że w pudełku jest także podstawka i Warchest .
Gra w: Twierdza Deluxe, Twierdza Krzyżowiec
Wysłany: 8 Maj 10, 16:04
Oszpecenie Krzyżowca - tyle powiem!
bo w Twierdzy chodzi o strategie i nie podobają mi się wojny tysiącami ludzików...To odpieranie całych mórz jednostek morzami jednostek! Do bani wg. mnie - 2/10 - przynajmniej jest Kampania
_________________ Kontakt: e-mail: usio@poczta.onet.pl Skype:Usiek01 Komórka:[T A J N E]
fax: się zgubił
Gra w: SH1, SHCrusader, SH2
Wysłany: 11 Maj 10, 13:38
Jako że Crusader cieszył się dużą popularnością to zmienili tam parę rzeczy i ideą niby były ogromne bitwy. Ale z taktycznego punktu widzenia to totalna porażka była i tyle. Mi gra idzie plynnie i spokojnie do 7000tys jednostek
Gra w: wszystkie części, nawet troche w kindoma.
Wysłany: 7 Lipiec 10, 19:18
Według mnie Extreme to taki crusaders dla hardcorów(trudne misje), a moce to taki miły dodatek(trochę jak w BFME,jeśli ktoś z was w to grał). Co do dużej ilości jednostek na mapie to może nie uważam tego za fajne, ale już na pewno nie za "niefajne".
Gra w: Crusader - Crusader Extreme
Wysłany: 30 Sierpień 10, 15:31
Extreme średni przypadł mi do gustu ale nie można powiedzieć że gra jest beznadziejna ale do fajnej też jej wiele brakuje. Ludzie którzy pracowali nad tą grą specjalnie się nie postarali. Jedyne co dobrego przynosi Extreme to nowe misje i nowe boty do Crusader i to jest +.
_________________ Nie mam pomysłu na ciekawy PODPIS więc niech będzie o taki xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum